About Gerard

Wie is Gerard Hoogers?
Een geboren Amsterdammer, in de Pijp. Echter al weer het grootste gedeelte van mijn leven woon ik in Zoetermeer. Liefhebber van muziek, kunst, fietsen en verslaafd aan nieuws. In mijn blog ga ik het hebben over verschillende onderwerpen: kunst, muziek, duurzaamheid, trends en  politiek. Maar ook over het werk. Het werk was altijd ironisch. Dus let op. Samen met een andere collega’s was ik een van de auteurs van het legendarische Bureauwerk. Helaas moesten we stoppen. Inmiddels is Bureauwerk van het internet verdwenen omdat de provider van de blogsite ten onder is gegaan. Zo zie je dat werken in de cloud niet altijd even betrouwbaar blijkt te zijn. Eind 2015 ben ik met pensioen gegaan. Het proces daar naar toe beschreef ik onder het onderwerp de derde fase.
In de derde fase ga ik weer vol plezier door met me verbazen, boos maken en genieten. Allemaal in deze blog.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen Koen en Bram. Koen woont in Den Haag en Bram in Zoetermeer.

Ik ben te volgen op Twitter, Instagram en Facebook. Op Facebook vind je ook wat fotomateriaal van mijn oude hobby namelijk beelden maken en natuurlijk de beroemde luchten boven Ibiza.

Twitter onder @ghoogers

Instagram onder gerardhoogers

2 gedachten over “About Gerard”

  1. beste Gerard, bij toeval kreeg ik je blog onder ogen.Dank voor je reactie,ik maak nog steeds beelden i n steen, maar dat was lang geleden in Zoetermeer! Misschien hoor ik nog eens van je,met vriendelijke groeten,Marja

    l

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s