Koningshuis buyout

IMG_20200120_111653
Foto Cor Jaring bij huwelijk Beatrix en Claus

De meest archaïsche instituten ter wereld zijn wel de koningshuizen. Nu is het even bij het koningshuis in Engeland hommeles maar morgen kan het dat van Noorwegen of Denemarken zijn. In Nederland is de zaak op orde. Na de wat warrige Juliana en overspelige en steekpenningen incasserende Bernard, die in schoonpapa een goed voorbeeld had, kwam Beatrix. Zij heeft het geheel omgetoverd in een strak geolied, financieel gezond, bedrijf. Het kostte wel haar echtgenoot zijn gezondheid. Een triest voorbeeld hoe ziek het instituut is. Opmerkelijk genoeg werd hij daardoor wel steeds populairder. Willem A is meer een koning van deze tijd. Hij trouwde een charmante dame uit Zuid Amerika en alles is país en vree want de dame is razend populair bij het volk. Het volk aanbid haar mede dankzij een uitgekiende communicatiestrategie. Het volk verliest zich ook graag in deze sprookjeswereld. En als er wat mis gaat is er altijd wel een PvdA PM om het zaakje boven water te houden.

In Engeland is er altijd wat. Er is zelfs een netflix serie gemaakt waarvan iedereen mij maar pusht om die te gaan zien. Terwijl ik series haat. Het volk smult wel van de schandaaltjes. In Engeland krijgen ze de Koningin maar niet doodgeknuppeld. Hierdoor heeft ze haar zoon de meest meelijwekkende figuur in de koningshuiswereld gemaakt. De eeuwige nummer twee, die ooit van de tampons van zijn geliefde droomde. Hij zal waarschijnlijk de eerste prins of hertog worden die in een rollator de troon zal bestijgen. Nu maar hopen dat de kroon past op zijn oude bolletje.
Maar nu is een prins en aangetrouwde prinses het wereldje zat. Ze stellen een goed voorbeeld. Na de management buyout is daar nu de prins(esjes) buyout. Dat moeten wij ook doen. Ok, we zetten je in een gouden kooi maar als je er uit wil moet je wel de investering van het volk terugbetalen. Ik gun het de Atjes van harte.

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s