Waspassie

Binnen een straal van 1 kilometer van mijn huis kan ik direct naar vier autowasserijen. De derde is onlangs geopend en de 4e is in de vergunningsfase. Zoetermeer autowasstad. Je ziet ze overal in ons land verschijnen. We koesteren ons autootje nog beter dan onze kinderen. Alhoewel ik moet constateren dat de wasserijen door een bepaald deel van de bevolking extra worden gebruikt. De groep autoknuffelaars.
De 3e wasserij is er een waar ik jaren op heb gewacht. Deze is 7/24 beschikbaar. Eindelijk kan je ook ’s nachts je auto wassen. Een gat in de markt. Dat men dit niet eerder heeft bedacht. Vaak lig ik zwetend wakker als ik weet dat mijn auto vies is. Direct kan ik de auto dan meteen wassen.
Nu lieg ik een beetje. Ik heb niets met autowassen maar C wel. Die heeft zelfs een knipkaart bij Bob’s autowas. Als het aan mij lag ging hij nooit de tunnel in. Ook nooit gedaan in mijn leven. Ik ben meer van de stofzuigactie. Ik heb een fobie van vieze automatten. Gezamenlijk gaan we er gigantisch op vooruit. Als we direct een passievolle start van de nacht hebben beleefd kleden we ons aan en gaan gezellig naar de autowasserij. We gaan zuigen en wassen. Saampjes vol passie.

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s