De cash cow van de Volkskrant (slot)

20161012_142210
Ardennen

Mijn vorige blog heb ik onder de aandacht gebracht van Philippe Remarque, hoofdredacteur van de Volkskrant. En ik kreeg keurig per omgaande antwoord.
Beste Gerard, 
Jammer dat je je een cash cow voelt. Volgens mij moet je gewoon kijken wat je krijgt voor het geld dat je betaalt, en vaststellen of je dat een goede deal vindt. Omgerekend kun je voor de prijs van een half kopje koffie buiten de deur zes dagen per week de krant lezen, bij je thuisbezorgd en volgeschreven en vormgegeven door 200 journalisten en 500 freelancers. Volgens mij is dat waar voor je geld, tenzij de krant slecht bevalt. 

Vriendelijke groet, Philippe Remarque 

Mijn antwoord
 
Het feit dat ik de Volkskrant waardeer is niet aan de orde. Ik ben immers al 40 jaar abonne.  Mij ging het om een stuk waardering voor trouw. Maar ja je antwoord is helder. 

Groeten gerard

Philippe redeneert begrijpelijker bewijs vanuit de bedrijf. Trouw en belonen zijn begrippen die het bedrijfsleven niet kent. Ik ben nu aan zet voor een andere krant of gewoon een tijdje geen abonnement en dan opnieuw abonnee worden voor minder geld. C protesteert daartegen. Ik blijf vrees ik een cash cow.
Kansloos.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s