De dode Pool (slot?)

foto GHIk had gehoopt er een eind aan te kunnen breien. Maar niet heus. Na een eruptie van de politiek is het weer angstwekkend stil geworden rond de “dode” Pool. Wijkagenten zijn…, tsja waar zijn ze? En de burgemeester van Lansingerland communiceert natuurlijk niet met een burger uit een buurgemeente. Het blijft verbazingwekkend hoe lang een vrachtwagen “verdwenen”kan zijn. En hoe moeilijk de overheid een verdwenen vrachtauto kan terugbezorgen bij de eigenaar. Ik zag dat de Poolse nummerborden vastzaten met tie rips. Best opmerkelijk. Zou er een nummerbord onderzitten of zag de politie dat niet? Voorlopig sluit ik deze serie maar af. Ik kan me niet voorstellen dat er nog actie komt of ik iets hoor. Eens zal hij wel opeens verdwenen zijn of door vandalen in de hens gestoken. Mijn burgerplicht is gedaan.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

One thought on “De dode Pool (slot?)”

  1. Via de politiek kreeg ik op 18 maart de volgende reactie:
    Naar aanleiding van de vrachtwagen met het Poolse kenteken heb ik een onderzoek ingesteld. Het kenteken is afgegeven voor een Volvo en staat op naam van een Poolse mevrouw die gesignaleerd staat. (identiteit is bekend)
    Omdat de vrouw onvindbaar en er nog iets open staat voor haar is staat de vrachtwagen met een buitengebruikstelling gecodeerd. Hier hebben onze boa’s geen bevoegdheden in en daarom is het doorgegeven aan de politie. De afspraak nu is dat de landelijke eenheid team verkeer hier naar kijkt en de betreffende boa een afschrift krijgt van een terugkoppeling.
    Teamleider veiligheid en APV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s