Eindelijk, daar is dé nieuwe partij

Ik ben er uit. Bij de volgende verkiezingen kom ik met een eigen politieke partij genaamd 65+. Ik voel me niet vertegenwoordigd door de huidige 28 partijen. Mijn programma is nóg compacter dan dat van Blonde Geert. Ik wil slechts één ding. Alle 65+ers hebben recht op een kerstpakket. De nog werkende 65+er moet een geringe eigen bijdrage betalen om het pakket te kunnen bemachtigen. Om op de kieslijst te komen is dementie een eis. Immers, alleen ik bepaal wat er gebeurt in de partij. Ik wil geen gerotzooi in mijn partij. Ik ben voorzitter, partijstrateeg en leider. Wel hebben wel een ideoloog. Die man mag meedoen voor spek en bonen. Hij draagt een trui van de partijkampioen breien en een versleten camelkleurige corduroy broek met zoom en hangend achterwerk. Hij moet zich drie dagen voor de bijeenkomsten verplicht niet scheren.

In de komende jaren zal ik het land afreizen voor verschillende meet-ups. Willeke Alberti gaat ook mee. Het partijlied ‘Last Christmas kreeg ik mijn pakket’ van Wham zal door haar worden gezongen. Ik zet mijn gehoorapparaat dan wel even uit. Het programma moet nog worden doorgerekend door het CPB. Gewerkt wordt aan een minimale inhoudsspecificatie. Het wordt een duurzaam CO2 neutraal pakket. Om de kosten te dekken stel ik voor dat alle overheidssteun voor het betaald voetbal stopt. Daarnaast komt er een boze mensen taks. Alle boze uitingen op de sociale media worden belast met 1 Euro. De belastingdienst zal deze gaan innen.
NL zal in tweeën worden gedeeld. De Hollandse provincies en Utrecht en de rest op Limburg na. Om de gelukszoekers die mee willen genieten van het pakket tegen te houden komt er om de eerste drie een brede gracht. Van hieruit zal een corridor worden gemaakt naar Limburg. Een gracht is beter dan een muur. We zijn immers goed in waterwerken.

De partij zal zich opheffen als het kerstpakket in de grondwet is verankerd.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s