Tijd voor de psycholance

20170104_114044
Grijze innovatie

Er wordt veel op de vergrijzing gemopperd maar iedereen, typisch NL, wil er aan verdienen. Het bedrijfsleven als eerste door handige uitvindingen om het leven van de oudjes gemakkelijk te maken. Dus scheurt heel grijs NL al op elektrische scooters door winkelcentra in plaats van gewoon te lopen. Nu is er de eendagsdouche.
En als iets gemakkelijk kan zorgt de overheid wel dat de thuishulp wordt afgeschaft. Geen opstapje? Dan kunnen ze zelf wel douchen. Gevolg, steeds meer warrige grijsparen. Zoals dit stel.
Ik heb het een beetje met ze te doen. Manlief komt aansjouwen met een handdoek. Heeft ze nu gedoucht of gaat ze nog douchen? Bij ‘heeft’ is het installatiebedrijf vergeten de wateraansluiting te maken. Iets wat best zou kunnen gezien de geringe kwaliteit van het bedrijfsleven. Maar gaat ze nog douchen dan staat hij flink wat tijd van voor lul met zijn handdoekje. Dan gaat moederlief ook nog met badjas en al onder de douche omdat ze zich misschien schaamt over de fysieke gevolgen van het ouder worden. Het is een warrig geheel. Tijd voor 112 en de psycholance.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s