Eindelijk opvolgster Sonja

killer body
Overal Killer body’s

In de Volkskrant stond vrijdag 27 mei een interview met Faja Lourens. Ze voert al weken de boeken top 10 aan met haar boek ‘Killer body’. Meer dan 100.000 stuks verkocht. Kijk, daar ben ik jaloers op. Dat lukt mij mooi niet als blogger. Het is wel een boek van het soort “vrijmarkt”. De boekenmarkt wordt overspoeld met boeken hoe we moeten eten en fitnessen. Vooral vrouwen zijn vaak het slachtoffer. Op hen rust de zware druk altijd maar slank te zijn door gezond te eten en heel veel te trainen. Liefst met een personal trainer zoals onze Doutze. Want een sixpack is ook voor vrouwen de norm vandaag de dag.
En altijd vliegen ze er in. Soms worden ze alleen maar dikker omdat elk nieuw dieet uiteindelijk weer leidt tot overgewicht.  En meestal belanden de boeken, na een maand op de koffietafel, ergens onder in de kast en komen ze er uit op de volgende vrijmarkt. Een normaal mens heeft namelijk geen tijd voor dat soort dingen. Maar nu is Faja even de nieuwe Sonja Bakker. In het interview las ik belangrijke tips en statements die we niet moeten vergeten.

Je haar
Ze heeft haar haar kort laten knippen. Ze had het zo veel geschilderd dat het spontaan afbrak. Haar korte haar bleek een statement te zijn. Heel veel fans vonden het stoer. Knippen dus dames in plaats die uitgezakte breekbare Françoise Hardy kapsel.

Je eten
Eet vooral harde groenten, veel broccoli en weg die slappe sla en pas op voor de suikers.

Je privacy
Niet alles vertellen. Maar wel meteen daarna vertellen dat je verkering uit is. Anders gaan ze vragen waarom je alleen op de (boek)presentatie staat.

Het fitnessdoel
Een superstrak lichaam met spierdefinitie.

Je vader
Je vader is onlangs overleden. Hem verzorgen ondanks dat hij een egoïst was. Hij had nota bene bij drie vrouwen drie dochters.

Relaties
Dol op paarden? Neem er een. Vervangt voorlopig even de relatie maar op de lange termijn wel weer een partner nemen. Heb je nu alle tijd om de sportschool twee keer per dag te bezoeken.

Cellulitis
Accepteren. Ze heeft haar paar putjes ook geaccepteerd. Mede door haar bindweefsel massage natuurlijk.

Toekomst
Vlieg er niet in

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s