Kom mee en volg de leider, de leider

aksaray670
Het paleisje van de leider

Het wordt er niet beter op. De clash tussen culturen, vaak gestuurd door religies levert steeds meer verwijdering op tussen bevolkingsgroepen. Zeker als dat gepaard gaat met verschrikkelijke aanslagen op doodgewone mensen vaak nog van eigen afkomst.
En nu hebben we dus het Erdogan probleem. Ik ga het niet hebben over zijn geslacht of zijn liefde voor de dieren. Misschien hoogstens dat hij wel erg snel op zijn pik(kie?) is getrapt. Vind dat Rutte hier goed mee omgaat als hij met ironie aangeeft wat er met NL zou gebeuren als iedereen die iets zegt over hem NL niet meer in mag.

Waar ik de afgelopen weken echter het meest van geschrokken ben zijn de Nederlandse Turken of Turkse Nederlanders. Als je de haat ziet naar mensen die minder positief over zijn over Erdogan dan schrik je je dood. Misschien wel derde generatie hier en dan over Erdogan spreken als jouw leider. Niet Rutte of onze koning, desnoods Maxima, maar een dictator met een kort lontje. Ze kunnen dat zeggen in ons vrije land. Maar eigenlijk zou ik zeggen, als je na al die jaren in NL nog altijd een foute dictator steunt die niet je leider is, maar hem wel zo noemt, ga dan maar terug naar dat fijne tolerante land van herkomst. Je integratie is mislukt.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s