Meral Polat doet een Diederikje?

Meral de sterke mannenkenner
Meral de sterke mannenkenner

De Volkskrant heeft een nieuwe serie interviews over emancipatie. Dit keer was Meral Polat aan de beurt. Een actrice voor diegenen die nog nooit van haar hebben gehoord. Meral is een onafhankelijke vrouw die zich graag kleedt in korte rokjes, hoge hakken en shirtjes met een decolleté. Dat doet ze omdat ze een sterke vrouw is en haar kwetsbaarheid durft te tonen. Zegt ze.

Meral is niet tevreden over de NL man. We (ik praat even namens alle NL mannen) zijn het jagen verleerd. Turkse mannen nemen de leiding en laten weten dat ze je leuk vinden. Marokkaanse mannen trouwens ook, en Italiaanse, Spaanse. Ja, zelfs de Belgen zijn gepassioneerder. Daar staat nogal wat. We moeten het afleggen tegen 5 nationaliteiten! Ik neem aan dat Meral haar waarneming niet heeft verzameld als Diederik Stapel. Dat betekent, denk ik, dat ze inmiddels al zo’n 6 maal 5 (is dat betrouwbaar?) 30 mannen heeft versleten. Anders kan je dit soort uitspraken niet betrouwbaar doen toch?

De Marokkanen kan ik trouwens wel plaatsen. Als je alle vrouwen in tenten laat rondlopen word je wel wellustig. In de privacy van de slaapkamer zijn die jongens dan niet meer te houden. Die willen ook wel eens wat zien. Want het decolleté van Meral in het openbare leven bewonderen is natuurlijk not done. Veel Marokkaanse jongeren keuren dit sterk af en hebben het dan over hoeren.

Toch twijfel ik een beetje aan de conclusies van Meral. Volgens mij is niets zo goed afgedekt als het geheim van de slaapkamer. Zekers, buiten de kamers pochen alle jongens en mannen van lengtes, frequenties en duur. Maar in de slaapkamers zijn we denk ik allemaal behoorlijk gelijk. Of is het nu zo dat het toppunt van emancipatie is dat ook de vrouwen aan het pochen zijn geslagen?

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s