Sex sells

de Volkskrant 22 2 2014
de Volkskrant 22 2 2014

“Seks sells.” Zo gaat het altijd. De video werd er door populair. Internet werd er groot mee. En in veel reclamefilmpjes dartelen half ontklede vrouwen rond het product dat aan de man moet worden gebracht. En wat is een autobeurs zonder meisjes in bikini en op hoge hakken. En autobanden kan je natuurlijk alleen maar verkopen met naaktmodellen.
Ook kwaliteitskranten hebben het nodig. Als er een vrouw wordt geïnterviewd in de Volkskrant zijn de foto’s meestal in (half) ontklede toestand. Zelden zie je een man half ontkleed zodat we zijn bilpartij kunnen bewonderen.

Zo ook dit interview met Anna Drijver. Een toneelspeelster blijkt. De pose is opvallend. De jurk is van onder losgeknoopt. Zo ver dat we net niet in haar schaamstreek kunnen kijken. Maar de imposante dijenpartij is wel goed functioneel zichtbaar gemaakt. Ook van boven zijn de knoopjes los. Overigens is het geen jurk om in wilde passie uit te trekken met al die knoopjes maar à la. Op de volgende bladzijde staat Anna in haar onderjurk en worden er natuurlijk suggesties afgeleverd voor haar borstpartij (geen inzetstukken kan ik bevestigen).

Seks sells, al duizend jaar, over and over.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s