De scheiding van de eeuw stemt mij triest (slot)

Sylvie een plastic popje?
Sylvie een plastic popje?

Al twee keer heb ik moeten verhalen over de ‘scheiding van de eeuw’ ofwel die van Sylvie en Raffie. Met Raffie gaat het goed, dat hebben we allemaal kunnen lezen. Hij serveerde Sylvie af met een kaakslag op oudjaar en dook spoedig de alkoof van Sabia in. Helaas kregen Sabia en Raffie een miskraam en nu is het al weer een tijdje stil rond het nieuwe celebpaar.

Met Sylvie gaat het minder goed. Ze is niet als winnaar uit de ‘scheiding van de eeuw’ gekomen. Slechts een mislukte flirt met een Fransman die het hele hebben en houwen meteen in de pers gooide. Dat vond Sylvie niet echt leuk. Celebs houden wel van aandacht in de blaadjes maar het moet natuurlijk niet al te intiem worden. Zeker als de scheiding financieel en qua kids nog niet is afgerond.
Eerder al gaf Sabia Sylvie er flink van langs. Dat ze zich verbergt achter haar grote zonnebril (foei) was nog maar een beginnetje. In een roddelblaadje “Ditjes en Datjes” (gratis bij de de Digros) las ik hoe het journaille Sylvie definitief een mes in de rug stak. Aanleiding was een column van Linda de Mol. Deze had geschreven dat Sylvie meer echtheid moet vertonen. Dit is nota bene wel het summum. Met zijn alleen weten we dat zo’n beetje alles aan Linda de Mol onecht is. Haar borsten, haar kleur haar, haar gemaakte lachje en haar gelaatstrekken die met kilo´s botox zijn bevroren in een still.

De “Ditje en Datjes” eindigde met de volgende strofe: Sylvie Meis: Is ze een persoon of een leugen? Haar glimlach is volstrekt emotieloos, haar woorden zijn perfecte slogans. Sylvie is bloedmooi, maar nog holler dan een plastic poppetje.

Zo gaat het dus. Je ex-vent slaat je en duikt vervolgens in bed met je beste vriendin. Linda Botox steekt een mes in je rug en jij (sterke vrouw?) bent een hol plastic poppetje. Een kwestie van beeldvorming dus. Dit was mijn laatste blog hierover. Het stemt me niet alleen onrustig maar ook triest.

Deel 1 hier te lezen en deel 2 hier.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s