Het WK komt er aan dames.

WK loting doll
WK loting doll

We gaan er nog een hoop van meekrijgen het volgend jaar. Het WK voetbal komt er weer aan. Tot vervelens toe zullen de kranten, TV en radio er over verhalen. Eindeloze voorbeschouwingen en nabeschouwingen zullen we moeten ondergaan. Afgelopen vrijdag kregen we al een voorproefje, de loting. Een uitgesponnen nietszeggende show wereldwijd live uitgezonden. Men had het over 250.000.000 kijkers. Op het kleine TV’tje in het atelier hadden we alleen het beeld aan staan. Geluid is niet nodig want de lotingprocedure is alleen maar te begrijpen als je hogere wiskunde hebt gestudeerd. En dat had niemand van ons. Het beeld was veel indringender. De geblondeerde dame die het allemaal aan elkaar praatte samen met een onbekende metroman viel toch vooral op door haar kogelronde borsten. Het kan niet anders of ze had als absolute fan al 2 twee wedstrijdballen laten implanteren. Het kostte moeite om een actiefoto te vinden maar het is toch gelukt. Voor de liefhebbers: het is een Braziliaanse celebrity Fernanda Lima oud 36 jaar.

Het WK is in Brazilië. Het is het land van billen en borsten flanerend aan de goudgele stranden. Tenminste dat doet de TV ons doen geloven. Wen er dus maar vast aan dames. In de voorbeschouwingen en rapportages zal de cameraman buiten en in de stadions geregeld afdwalen naar de geblondeerde dames in piepkleine bikini’s met ronde borsten en billen. Vrouwen in het voetbal dienen slechts als garnituur. De ontkleedde aankleding. Beelden zijn belangrijk, praten doen de mannen wel. En als je naar Voetbal Internationaal gaat kijken krijg je daaroverheen meestal ook nog wat ranzige grappen cadeau. Als we direct kijken vergeet dan even niet dat het ook het land is van de snel verdwijnende regenwouden, donkere mannen en vrouwen en verdrongen indianen. En dames, sterkte.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

One thought on “Het WK komt er aan dames.”

  1. Gezien een Braziliaanse minuut maar 11 seconden duurt, zal een gemiddelde voetbalwedstrijd daar maar 16,5 minuut ‘kijk’plezier opleveren. Zullen de goedbetaalde voetballers ook niet moe van worden …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s