Pump up the volume

Tonnen
Tonnen

Als ik hier elke vrijdag langs loop moet ik altijd weer denken aan een camping in Frankrijk. Aan de ene kant van het meer lagen wij en aan de andere kant lag een disco. Een hit was toen ‘I’ve got the power’. In mijn hoofd spookte alleen maar ‘pump up the volume’. Dat is echter niet het nummer wat ons toen altijd zo keurig uit de slaap hield toen in Frankrijk. Gelukkig hebben we nu You Tube om de feiten uit te zoeken. Ik vond zelfs een remix.  Efin, daar gaat het hier niet om.

Het gaat om dit winkeltje. Het is een beetje een louche zaakje. Als ik er langs loop is het bijna altijd dicht. Hier koop je geen vitaminepreparaten in een klein busje zoals bij de Tuinen maar koop je het per ton. Ze geven er ook nog voedingadvies bij. Dus als je te veel anabolen slikt (5e ton van links), dat gaat gauw natuurlijk met zo’n grote ton, leren ze hoe je dat kan compenseren. Waarom slikken we die rotzooi eigenlijk? Om dat lijf natuurlijk op te pompen; Pump up the volume!

De droom
De droom
De sixpack voorbij
De sixpack voorbij

Het ultieme doel van de hedendaagse man, maar ook vrouw, is het sixpack. Zonder sixpack is de moderne mens niets. En in de verheerlijking van ons hedendaagse lichaam doen we dus niet alleen aan sport, repareren we alles wat los en vast zit, spuiten alles vol met botox maar trainen we ons ook de ziekte voor 6 harde spierbundels. En als je de sixpack voorbij gaat kom je in de wereld waar mannen en zelfs vrouwen hun lichaam tot onwaarschijnlijke dimensies oppompen. Daar is natuurlijk dat kledingadvies, of die speciale kleding voor nodig. Ik denk niet dat deze jongen in een T-shirtje van de Primark past. Zo gaat dat. Daar is dit winkeltje dus voor. Pump op the volume! I’ve got the power!

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s