Onschendbare schandalen

Albert II
Albert II

In België hebben ze het er moeilijk mee. Wil koning Albert II, die een bastaarddochter had uit een 18 jarige relatie van een discrete (staat in krant) barones, het inmiddels 45 jarige kind maar niet erkennen. Bastaarddochter boos en die eist nu een DNA test. Even vasthouden die test!
Eerst wat anders, want wat is er toch met die koningshuizen? Was het niet Charles die thee trok uit de tampons van zijn geliefde Camilla terwijl hij Diana gebruikte als prinsenfabriek? Was het niet Diana die de butler ook ander zaken liet brengen? Het schijnt heel normaal te zijn in de royalty. Wat dat betreft zijn het net mensen. Ook Bernard, onze eigen nationale schuinsmarcheerder en steekpenningen verzamelaar, had aan één koningin niet genoeg en liet een spoor van bastaards achter. Dit, terwijl veel werkeloze prinsen juist dromen van een Koningin in functie. En de koning van Spanje heeft al weer een tijd een maîtresse,de Duitse prinses Corinna zu Sayn-Wittgenstein, die voor hem ook nog louche zaakjes schijnt te regelen. Op zich wel raar dat die Duitsers wel prinsessen hebben maar geen koning en koningin. Alleen onze Beatrix is van onberispelijk gedrag. Nog steeds is duidelijk dat zij in haar leven maar één grote liefde had. Misschien is dat ook wel de reden dat ik Beatrix nog steeds kan waarderen.

Nou die test. Dochterlief heeft weinig kans omdat pappa onschendbaar is. Onschendbaar in woordenboek staat: (van een vorst enz.) niet ter verantwoording te roepen. Dat laatste triggert me, niet ter verantwoording roepen. Daar moeten we maar eens mee stoppen. Mensen moeten elkaar gewoon ter verantwoording roepen. Niemand is meer dan de ander.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s