De scheiding van de eeuw maakt me onrustig

Sylvie kreeg een klap van Rafael op oudejaarsavond.
Waarom?
Waarschijnlijk omdat Sylvie wist dat Rafael het deed met Nikkie Plessen en dat flapte eruit na een borrel. Of, omdat Sylvie het deed het met de vrouw van uitgerangeerde voetballer Khalid Boulahrouz, Sabia. Misschien wilde Sylvie dus eerst Rafael slaan maar de ex-kamper was natuurlijk veel sneller. Silvie deed het trouwens ook nog met Alie B, de bekende rapper die van smartlappen houdt. Rafael wilde natuurlijk ook Khalid slaan maar was op het laatste moment bang. Je weet immers nooit, misschien moeten ze direct nog samen op een kamer slapen in Brazilië. En de Truus van Louis, die daar direct hulptrainer is, daar zijn ze pas echt bang voor. Yolanthe Sneijder Cabau van Kasbergen en Wesley zijn nog niet genoemd. Maar Louis van Gaal heeft de Truus op zoektocht gezonden.

Grote zonnebril >0,5 m2
Grote zonnebril >0,5 m2

Nu is al helder dat de scheiding van de eeuw het begin is van de totale ontmaskering van Celeb land. Iedereen doet het met elkaar. Het gerucht gaat dat vrouwelijke Celebs, een afkorting van celebrity, via een code (zonnebril met extreem grote glazen) het signaal geven dat ze beschikbaar zijn voor een scheiding door middel van een Liaison à trois, quatre of misschien wel meer.
Draag je deze bril dan heb je iets te verbergen maar ben je ook meteen beschikbaar voor een nieuwe verfrissende liaison.

Bridget Maasland heeft trouwens verklaard happy single te zijn en haar hondje genoeg te vinden. Vreemd, want de dochter van Adem Curry, je weet wel die gescheiden is van Patricia Paay, deed het met een vrouw. En wel Elle Bandita! Zou dat Bridget kunnen zijn geweest? Want je noemt je natuurlijk nooit echt Elle Bandita.
Ik weet het niet meer, het maakt me allemaal knap onrustig in deze crisistijd.

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

One thought on “De scheiding van de eeuw maakt me onrustig”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s