Tijdsgebrek ultiem probleem geworden in celebland

Dit is heel erg. Het zal niet waar zijn. Edgar Davids (de ex voetballer) en Olcay Gulsen (de kledingdirecteur) gaan uit elkaar! NU.NL meldt.
“Het stel was drie jaar samen. Reden voor de breuk is volgens de woordvoerder dat de twee vanwege hun drukke schema’s te weinig tijd met elkaar konden doorbrengen. In maart gaf Gulsen nog aan kriebels te krijgen en moeder te willen worden. “Zelf zou ik een soort nomadenkindje krijgen, dat met me meereist”, vertrouwde ze toe aan Grazia.
Davids zou dan fulltime gaan vaderen, zo droomde ze. “Waarom zou het de vrouw moeten zijn die haar leven verandert?”, vroeg de zakenvrouw zich af.”

Dat is toch mooi. Je gaat uit elkaar omdat je te weinig tijd met elkaar kan doorbrengen. En omdat je weinig tijd hebt laat je dat dan door een woordvoerder naar buiten brengen. Zullen ze samen de woordvoerder gebrieft hebben? Of in een apart gesprek omdat de drukke agenda’s het niet toelieten.
Wel lastig is dat Olcay nu haar nomadenkindje niet heeft gekregen. Voor dat kindje ook jammer, want het is natuurlijk best leuk een nomadenleventje te leiden als kind. Altijd vriendelijke nieuwe mensen om je heen, veel cadeautjes en slapen op mooie plekjes in vreemde landen. Misschien zelfs wel een eigen oppas (vrouw natuurlijk na Robert M).  Of zullen ze in hun drukke agenda’s een afspraak gemaakt hebben dat kleine kroeskopje alsnog toch maar te concipiëren in de nabije toekomst. Als het gebeurt heeft de woordvoerder ook eindelijk weer iets leuks te vertelen.

Een relatie eindigen omdat je beiden geen tijd hebt, dat is toch wel het ultieme hedonisme. Of is het narcisme?

Advertenties

Auteur: Gerard

Art, music, news, I am crazy about it. Ironie, i love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s